Bereken direct uw prijs

Thuis laten bezorgen van uw bestelling

Als u bij ons een bestelling plaatst kunt u deze thuis laten bezorgen. Zo hoeft u alleen de graszodes nog maar te leggen. Zorg er wel voor dat u dit doet binnen 24 uur na levering.

Leveringstijden

Als u kiest voor levering van uw bestelling word dit gedaan door professioneel transportbedrijf. Makkelijk en eenvoudig. U kunt online uw kosten hiervoor berekenen. Als u bestelt voor 13:00 kan de bestelling vaak al de volgende dag geleverd worden. Levering gebeurt van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00. U zult op de ochtend van de dag van levering een e-mail ontvangen waarin staat of de levering ’s ochtends of ’s middags geschiedt. Vaak zal de chauffeur daarnaast een uur voor levering even met u bellen om aan te geven dat hij onderweg is. Indien u een exactere levertijd wil is dit mogelijk tegen een meerprijs. Mocht u dit willen verzoeken wij u de bestelling telefonisch door te geven.

Moet ik thuis zijn voor de levering van mijn graszodes?

U hoeft niet thuis te zijn voor de levering als u al vooruit heeft betaald via iDEAL of op een andere wijze. U moet er dan wel voor zorgen dat duidelijk is waar de chauffeur de bestelling moet afleveren. Zorgt u er ook voor dat de plek bereikbaar is met de oplegger waarmee de zoden bezorgt zullen worden. Indien u op een moeilijk bereikbare plek woont verzoeken wij u dit duidelijk aan te geven, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.